Zo doen we dat

Ons idee is heel eenvoudig en voor iedereen die graag een betaalbare website wil laten maken, maar geen zin heeft in ingewikkelde dingen. U geeft aan hoe de website er uit moet komen te zien, stuurt ons uw teksten, foto’s en logo en wij zorgen dat alles professioneel in een op maat gemaakte website komt te staan.* We passen de kleuren van de website aan zodat de website past bij de stijl van uw vereniging of de stijl die bij u past en doen al het nodige om de website compleet werkend op te leveren. Heeft u geen content? Geen probleem. Vogelsites.nl levert tegen meerprijs desnoods logo, tekstuele inhoud en foto’s.

Vogelsites.nl heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van Joomla- en WordPress-websites. De wens van de klant staat altijd centraal. Websites worden op maat gemaakt en zijn auto-responsive, dus automatisch aanpasbaar aan smartphones, tablets, desktops etc. Alle door Vogelsites.nl gecreëerde websites zijn voorzien van gratis SSL-certificaat en meerdere emailadressen.

Vindt u  het schrijven van webteksten lastig? Laat het over aan onze ervaren tekstschrijver. Onze schrijver weet waar rekening mee te houden bij het schrijven van SEO-vriendelijke teksten.

* We gaan uit van max. 5 tekstuele pagina’s, een contactpagina en max. 15 foto’s.